ACA grov knuser til recycling af træ, paller, træaffald og nedbrydningstræ

Knuser til recycling af træaffald – træ – paller. Knuseren neddeler træaffaldet til mindre volumen og adskiller fremmedlegemer som søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet, derefter er træet klar til efterbehandling. Knuseren er særdeles velegnet til neddeling af træ, rent træ, træaffald, paller, døre, vinduer, lægter, rammer mm. Knuseren neddeler træaffaldet til mindre volumen og adskiller fremmedlegemer som søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet, derefter er træet klar til efterbehandling til enten træpiller eller brændsel til kraftvarmeværker og forbrændingsanlæg. Knuseren har stor kapacitet og er billig i drift med god økonomi.

ACA neddeler til neddeling af træ – træaffald – paller mm.

Grov knuser til neddeling af træaffald og paller

ACA neddeler til neddeling af træ – træaffald – paller mm.

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Recycling af træaffald

Neddeleren knuser træet og adskiller træet fra fremmedlegemer såsom søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet til senere frasortering.

Langsom kørende neddeler til træaffald

ACA neddeler / knuser er en langsomkørende maskine med 15 Omdr. I minuttet  og har et dejningsmoment  på 13.000 n ton meter pr. skrue selv ved det lave omdrejningstal.

w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;

Effektiv neddeler til neddeling af træaffald og paller mm

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende frasortering af fremmedlegemer enkelt.

Stærk neddeler til neddeling af træaffald og paller mm

Med en stor maskinvægt på op til 20 tons og med et drejningsmoment på 13.000 n ton meter og maskinen reveserer  ved overstrøm, herved undgår man havari på maskinen og opnår lang holdbarhed og sikker og stabil drift i virksomheden.

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er træet der bliver knust mod hinanden og derved bliver træ og fremmedlegemer adskilt fra hinanden.

ACA grov knuseren fås i forskellige varianter. Knuseren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.

Input af træaffald / paller / træ / nedbrydningstræ klar til neddeling

Nemt at bruge

Knuseren neddeler træaffaldet til mindre volumen og adskiller fremmedlegemer som søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet, derefter er træet klar til efterbehandling til enten træpiller eller brændsel til kraftvarmeværker og forbrændingsanlæg.

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Output af neddelt træ / paller / træaffald / nedbrydningstræ
w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark

+45 24 82 25 82

info@acaindustry.com

CVR: 35397698