ACA neddeler til recycling af spånplader, finér, møbler og køkkenelementer

Neddeler til recycling af spånplader / finér / møbler / køkkenelementer. ACA neddeleren neddeler spånpladerne til forbrænding eller genanvendelse. Som er kompetent til neddeling af spånplader og finér, gamle / nye spånplader, køkkenelementer, møbelelementer, bordplader, skabe, fejlproduktion af spånplader og afskæring af nye plader. ACA neddeleren har fleksibelt input pga. stor tragt og fleksibelt output størrelse på spånplader.

Neddeler til spånplader og køkkenelementer

Neddeling af spånplader, møbler og køkkenelementer og fejlproduktion

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Spånplader, møbler køkkenelementer og finer

Knuseren neddeler spånpladerne / møbler / køkkenelementerne / finer til mindre volumen og adskiller fremmedlegemer som søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet, derefter er træet klar til efterbehandling til enten træpiller eller brændsel til kraftvarmeværker og forbrændingsanlæg.
ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Neddeling af spånplader, møbler og
køkkenelementer

Neddeleren knuser spånpladen og adskiller pladerne og finér rester fra fremmedlegemer såsom søm, skruer, håndtag, beslag mm. for senere frasortering.

Langsom kørende neddeler

ACA neddeler / knuser er en langsomkørende maskine med 15 omdr. i minuttet og har et dejningsmoment på 13.000 newtonmeter pr. skrue selv ved det lave omdrejningstal.

Maskinen’s drift gør den meget effektiv

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende frasortering af fremmedlegemer enkelt.

Input spånplader, møbler og køkkenelementer og finer

Neddeler til spånplader og køkkenelementer mm.

Neddeler til neddeling af
spånplader, møbler og finer og
køkkenelementer

Med en stor maskinvægt på op til 20 tons og med et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter og maskinen reveserer ved overstrøm, herved undgår man havari på maskinen og opnår lang holdbarhed og sikker og stabil drift i virksomheden.

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er træet der bliver knust mod hinanden og derved bliver træ og fremmedlegemer adskilt fra hinanden.
ACA grov knuseren fås i forskellige varianter. Knuseren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.

Output af neddelt spånplader, møbler og
køkkenelementer og finer

ACA neddeler’s / knuser ’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemmer størrelsen på det ønske output materiale ved ændring af de roterende knive eller soll. Disse er nemme at skifte.

Neddeler til spånplader, møbler og køkkenelementer mm.

Fleksibel grov knuser

Med ACA neddeler / knuser får man et fleksibelt system, hvor man kan få det output ud som man ønsker, ved at justere på de roterende knive. Disse knive kan nemt skiftes ud, hvis det er nødvendigt.

Output neddelt elektronik klar til sortering

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark

+45 24 82 25 82

info@acaindustry.com

CVR: 35397698