ACA neddeler til recycling af spånplader, finér, møbler og køkkenelementer

Neddeler til recycling af spånplader / finér / møbler / køkkenelementer. ACA neddeleren neddeler spånpladerne til forbrænding eller genanvendelse. Som er kompetent til neddeling af spånplader og finér, gamle / nye spånplader, køkkenelementer, møbelelementer, bordplader, skabe, fejlproduktion af spånplader og afskæring af nye plader. ACA neddeleren har fleksibelt input pga. stor tragt og fleksibelt output størrelse på spånplader.

Neddeler til spånplader og køkkenelementer

Neddeling af spånplader, møbler og køkkenelementer og fejlproduktion

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Spånplader, møbler køkkenelementer og finer

Knuseren neddeler spånpladerne / møbler / køkkenelementerne / finer til mindre volumen og adskiller fremmedlegemer som søm, skruer, håndtag, beslag mm. fra træet, derefter er træet klar til efterbehandling til enten træpiller eller brændsel til kraftvarmeværker og forbrændingsanlæg.
Tragten som ACA neddeler har bliver tilpasset den enkelte kunde. Den store tragt gør det nemt at læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Neddeling af spånplader, møbler og
køkkenelementer

Neddeleren knuser spånpladen og adskiller pladerne og finér rester fra fremmedlegemer såsom søm, skruer, håndtag, beslag mm. for senere frasortering.

Langsom kørende neddeler

Med en omdrejningshastighed på 15.omdr i minuttet betegnes ACA knuseren, som en langsomkørende maskine. Maskinen har ved dette lave omdrejningstale en effekt på 13.000 Nevtonmeter pr.skrue 

Maskinen’s drift gør den meget effektiv

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende frasortering af fremmedlegemer enkelt.

Input spånplader, møbler og køkkenelementer og finer

Neddeler til spånplader og køkkenelementer mm.

Neddeler til neddeling af
spånplader, møbler og finer og
køkkenelementer

Maskinen er designet så den reverserer ved overstrøm. Det bevirker at maskinen, der har en vægt på op til 20 tons og et drejningsmoment på 13.000 Nm, er optimalt sikret mod haveri. Hermed opnås der lang holdbarhed og stabil drift i virksomheden

Billig i drift

Maskinene er fremstillet til at have en lang levetid, det er bl.a. gjort ved at de bevægelige dele ikke rører hinanden under processen. I processen bliver træet knust mod hianden, så fremmedlegemer, søm – skruer ect. bliver adskilt fra træet. 
ACA grov knuseren fås i forskellige varianter. Knuseren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.

 

Output af neddelt spånplader, møbler og
køkkenelementer og finer

ACA neddeler’s / knuser ’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemmer størrelsen på det ønske output materiale ved ændring af de roterende knive eller soll. Disse er nemme at skifte.

Neddeler til spånplader, møbler og køkkenelementer mm.

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark