Åbning af plastikflaske baller PET-PP-PS-HD-PC-LD-PE-PVB

Hårdt pressede baller bliver løsnet helt og flaskerne kommer ud en efter en, uden at være ødelagt.Opløsningsgrad ca. 96 %.

ACA balleåbner er særdelesvelegnet til åbning af plastikflaskeballer med PET, RPET, HDPE, mælkedunke mm. ACA balleåbner åbner selv hårdt pressede plastikflaskeballer, såvel store som små baller, så flaskerne vil blive løsnet helt og kommer ud en efter en, uden at være ødelagt. Opløsningsgrad ca. 96 %. Herved opnås en efterfølgende nem farveog materialesortering, samt flowstyring i hele det efterfølgende anlæg. ACA balleåbneren er en meget stærk maskine og billig i drift. Outputmængden kan justeres efter ønske.

Balleåbneren kan åbne disse plasttyper:

  • PET
  • PP
  • PS
  • HD
  • PC
  • LD
  • PE
  • PVB

ACA balleåbner med kundetilpassede tragt.

Balleåbner kan tilpasses efter kapacitet

ACA Balleåbner fås i forskellige varianter. Balleåbneren kan leveres i standard størrelse med 2, -3, -4, -6, -8, -10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.

Fordelen ved en langsom kørende balleåbner

ACA balleåbneren har langsomt kørende skruer, og derved bliver plast flaskerne løsnet helt og flaskerne kommer ud en efter en, uden at være ødelagt. Opløsningsgrad ca. 96 %

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Meget effektiv balleåbner til plastflasker

ACA balleåbneren har langsomt kørende skruer, og derved kommer Balleåbneren’s output ud i en jævn strøm. Opløsningsgrad ca. 96 %. Dette gør, at den efterfølgende sortering af materialet gør det meget nemmere at optimere produktionen.

Nem sortering efter farve og materiale - ca. 96 %

Da flaskerne kommer ud enkelt vis – opløsningsgrad på ca. 96 % – opnås der en efterfølgende nem farvesortering og materiale sortering, samt flowstyring i hele det efterfølgende anlæg.

Balle åbneren kan også bruges til flowstyring i virksomheden

ACA balleåbneren kan udstyres med en styring som gør at man meget nemt kan styre hele flowet i sorteringen meget bedre. Flaskerne kommer ud enkeltvis – hele. Opløsningsgrad ca. 96 %.

ACA balle åbner med kundetilpassede løsning

Stærk balleåbner

For at undgå haveri og opnå lang levetid og sikre stabil drift på denne maskine, der har et drejningsmoment på 13.000 Nm og en vægt på op til 20 tons, reversere den ved overstrøm.

Balleåbneren åbner selv hårdt pressede baller samt løse baller med plastik flasker. Opløsningsgrad ca. 96 %.

Balle åbneren er billig i drift

Maskinen er konstrueret med henblik på at opnå en lang levetid på de bevægelige dele. Derfor rører de bevægelige dele ikke hinanden. Det er plastballerne der bliver kunst mod hinanden, for at få flaskerne skilt fra hinanden. 

Effektiv balle åbner til åbning af plast baller og briketter

Genanvendelse af plastik emballage

Heldigvis så har vi mulighed for at gøre ret mange ting for at mindske den skadelige virkning fra plastik på vores miljø. En af dem, som er mest effektiv udover selvfølgelig helt at eliminere brugen af plastik er, at forsøge at genanvende plasten så meget som muligt. Ved at have fokus på recycling af plastmateriale gør man miljøet en meget stor tjeneste, og er med til at sørge for, at vi kan efterlade en beboelig planet til vores børn og børnebørn. Ved at bruge en balleåbner kan man opløse baller næsten hundrede procent, og på den måde sørge for, at plastflaskerne kan genanvendes. Denne praksis er både økonomisk givtig samt miljømæssigt ansvarlig.

Det er muligt at få balleåbnere som er hundrede procent tilpasset din virksomheds behov. De kan leveres med forskelligt antal skruer alt efter hvor stor volumen man har brug for, at kunne køre igennem. Det er nemt at integrere balleåbneren i virksomhedens workflow, da den er nem at komme til at fylde hvad enten materialet kommer fra et transportbånd eller bliver læsset op i tragten med en truck. En balleåbner har den helt store fordel, at den kan løsne sammenpressede PET-flasker fuldstændigt uden at ødelægge dem, således at man nemt kan genanvende dem eller få dem yderlige sorteret.

Output af plastikflasker

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark