ACA balleåbner til åbning af baller med PET flasker og PET emballage

PET ballerne bliver løsnet helt og flaskerne kommer ud en efter en, uden at være ødelagt. Opløsningsgrad ca. 96 %.
ACA balleåbneren er særdeles velegnet til åbning af baller med PET flasker. ACA balleåbner åbner selv hårde sammenpressede PET baller, såvel store som små baller.

ACA balleåbneren har langsomt kørende skruer, og derved bliver PET flaskerne løsnet helt og PET flaskerne kommer ud en efter en, uden at være ødelagt. Opløsningsgrad ca. 96 %. Herved opnås en efterfølgende nem farvesortering, samt flowstyring i hele det efterfølgende anlæg. PET balleåbner fra ACA er utrolig fleksibel i input ballestørrelse. Genbrug af PET flasker er vigtig.

Balle åbner til åbning af baller med PET flasker

Balle åbner til PET baller og briketter

ACA balle åbner er meget flexibel. Den har en stor tragt fra 2 m3 til 20 m3 for input af PET baller enten med transportbånd eller med truck. Balle åbneren kan modtage materiale fra alle 4 sider. Tragten bliver tilpasset efter kundens ønske.

Kunde tilpasset tragt

Tragten bliver tilpasset efter kundens ønske. Input af materiale til balle åbneren kan ske fra all 4 sider.

Åbning af baller med PET flasker 24/7

ACA Balle åbner fås i forskellige varianter. Balle åbneren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet.
w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Recycling af PET baller én efter én

ACA balleåbneren har langsomt kørende skruer, og derved bliver PET flaskerne løsnet helt og PET flaskerne kommer ud en efter en, uden at være ødelagt. Opløsningsgrad ca. 96 %.

Farve sortering og materiale sortering

Da flaskerne kommer ud enkelt vis – opløsningsgrad på ca. 96 % – opnås der en efterfølgende nem farvesortering og materiale sortering, samt flowstyring i hele det efterfølgende anlæg.

Langsom kørende balle åbner

Med et omdrejningstal på 15 omdrejninger i minuttet og et drejningsmoment på 13.000 Newtonmeter pr. skrue, er ACA balle åbnerne en langsom kørende og kraftig maskine.

 

Effektiv balle åbner til åbning af PET baller og
briketter

Balle åbneren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør, at den efterfølgende sortering af materialet gør det meget nemmere at optimere produktionen.
Baller med PET flasker både hårdt pressede baller og løs pressede baller
Hårdt pressede baller med PET flasker. Selv hårdt pressede baller med PET flasker vil blive løsnet / åbnet af ACA balle åbneren

Stærk balle åbner

For at opnår stor holdbarhed og undgå haveri på maskinen, samtidig med at det sikre en stabil drift i virksomheden, reveresere maskinen ved overstrøm. Maskinen har en vægt på op til 20 tons og et drejningsmoment på 13000 Nm.

Billig i drift

Den lange levetid på de bevæglige dele, som vores maskiner er kendt for, opnås ved at de bevægelige dele ikke rører hinanden. Maskinen virker ved at det er PET flaske ballerne, der bliver knust mod hianden for at adskille flaskerne fra hinanden.

Flowstyring i virksomheden

ACA balle åbneren kan udstyres med en styring som gør at man meget nemt kan styre hele flowet i sorteringen meget bedre. Flaskerne kommer ud enkeltvis – hele. Opløsningsgrad ca. 96 %.

Output af PET flasker opløsningsgrad ca. 96 %, kommer ud enkeltvis

Balleåbner til åbning af baller med PET emballage

Vi har i dag større udfordringer med miljøet end nogensinde før i historien. Det er derfor af utroligt stor vigtighed for os alle sammen, at der bliver taget hensyn til miljøet, og at vi begynder at tænke på, hvordan vi kan tage vare på klodens begrænsede ressourcer på bedst mulig vis.

Et af de materialer, som er allerværst for miljøet, og som belaster udsatte økosystemer mest er uden tvivl PET.

 

Hvert eneste år estimeres det, at der ender mellem 1,1 og 8,8 millioner ton plastikaffald i verdenshavene. Dette har naturligvis ikke ubetydelige konsekvenser for miljøet, som man bestemt ikke bør sidde overhørig, men i stedet forsøge at mindske.

Der er forskellige måder at mindske mængden af plastikaffald, men en af de uden tvivl mest effektive er at indføre tiltag, som muliggør genanvendelse af plastik.

Hvert år produceres der i grove tal omtrent 380 millioner ton plastik, hvis ikke dette skal gøre ufattelig skade på miljøet, så er det vigtigt at kigge på muligheder for genanvendelse.

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark