Balleåbner til papirballer, papballer og kartonballer

ACA balleåbner åbner selv hårdt pressede papirballer – papballer – kartonballer, så papiret bliver løsnet, og man opnår løst papir for hurtig sortering og hurtig opløsning i pulperen. Besparelse i pulperen er ca. 30 %. ACA balleåbneren til papir baller er billig i drift og meget støjsvag.

ACA balleåbneren er særdeles velegnet til åbning af sammenpressede baller med papir, pap og karton. Outputmængden kan justeres efter ønske.

Balle åbner til åbning af baller med papir el. pap el. karton.
Mobil løsning såvel stationær løsning

ACA balleåbner i drift 24/7

ACA balleåbner fås både stationær og mobil.
ACA Balleåbner fås i forskellige varianter. Balleåbneren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.

Langsom kørende balle åbner

ACA balleåbner er en effektiv maksine, der med et lavt omdrejningstal på 15 omdrejninger i minuttet, giver et drejningsmoment på 13.000 NM pr. skrue.

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Meget effektiv balle åbner 24/7

Balleåbneren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør, at den efterfølgende pulper opnår en besparelse på 30 % grundet det løse materiale.

Stærk balle åbner til papir / pap / karton

Maskinens vægt er op til 20 tons og den yder et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter. Maskinen reverserer ved overstøm, herved undgårs haveri på maskinen. Det giver samtidigt lang holdbarhed og en sikker og stabil drift i virksomheden.

Input af løst papirballer / papballer / kartonballer

Output af løst papir / pap / karton

Balle åbneren er billig i drift

Papir og pap bliver adskilt fra hianden, ved at papirballerne bliver knust mod hinanden. Dette design, sikre lang levetid på de bevægelige dele, da de ikke røre hinanden under processen.

Meget effektiv balle åbner 24/7

Balleåbneren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør, at den efterfølgende pulper opnår en besparelse på 30 % grundet det løse materiale.
w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark