Miljørigtig løsning fra ACA

Fra affald til nyt råstof

ACA Industry producerer egne neddeler og grov neddeler og balleåbner til brug for genanvendelse indenfor forskellige miljørigtig produktløsninger.
Maskiner til recycling af gipsaffald, gips, gipsplader, mineraluld, træaffald, spånplader, elektronik, fødevareaffald, biomasse, haveaffald, PET, plastflasker, papir og pap,  husholdningsaffald m.m.

Miljørigtig løsning for genanvendelse af produkter såsom gipsaffald, gips, gipsplader, mineraluld, træaffald, spånplader, elektronik, fødevarer, haveaffald, biomasse, husholdningsaffald m.m. samt balleåbnere til åbning af baller med PET og plastikflasker, papirballer, tobak m.m. til industrien for 24/7 drift med lave omkostninger. 

Frank Pedersen er direktør i ACA Industry, og har mere end 20 års erfaring som administrerende direktør. Frank er specialist i grov-neddelere til miljørigtige løsninger for genanvendelse. Han er uddannet som ingeniør og har stor knowhow indenfor mange forskellige produkt løsninger indenfor genanvendelse af forskellige materialer World Wide.

 

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark