ACA neddeler til recycling af gipsplader og produktionsaffald

Neddeler til recycling af gipsplader og produktionsaffald til ny produktion af gipsplader. Neddeleren er især god til neddeling af gips uden at forurene gipsen med papiret både for gipsplader, produktionsaffald og afskæring af nye plader. ACA neddeleren knuser gipsen og adskiller gips fra papiret til senere frasortering. Efter frasortering af papiret kan gipsen genanvendes til ny produktion af gipsplader. ACA neddeleren kører langsomt og en meget stærk maskine og med en god økonomi. Man kan også justere størrelsen på ens output.

Neddeler til neddeling af gipsplader og gipsrester

ACA neddeler / knuser til recycling af fejlproduktion af gipsplader fra gipsproducenter for 24/7 drift.

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Grov knuser til gipsplader i drift 24/7

ACA Neddeler fås i flere forskellige varianter. Neddeleren kan leveres som standard med 2-, 3,- 4-, 6-, 8-, 10 skruer afhængig af materialets størrelse for input og ønsket output mængde.
w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Recycling af gipsplader

Neddeleren knuser gipsen og adskiller gipsen fra papir og pap til senere ny produktion af gipsplader.

Effektiv neddeler til neddeling af gipsplader

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende sigtning af materialet meget nemmere at optimere på for resten af produktionen.

Tragt til gipsplader til neddeling.

Stor kundetilpasset tragt

Knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Langsom kørende neddeler til gipsaffald

ACA neddelerne er kendetegnet ved at køre langsomt, med 15 omdrejninger i minuttet, og det betyder, at de er meget driftsstabile og stærke, med et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter pr. skrue selv ved det lave omdrejningstal. Derfor er der en lav støvudvikling.

Stærk knuser til neddeling af gipsplader og gipsrester

Med en maskinvægt fra 5 tons op til 20 tons og med et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter og maskinen reverserer ved overstrøm, herved undgår man havari på maskinen og opnår lang holdbarhed og sikker og stabil drift i virksomheden for 24/7 drift.

Lavt støj niveau

Da maskinen er langsom kørende er støj niveauet helt nede på 75 DB ved tom kørsel. Man hører faktisk kun kølingen på maskinen.

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er gipspladerne der bliver knust mod hinanden og derved bliver gips og papir adskilt fra hinanden for senere separation.

Output gipsplader og gipsrester

ACA neddeler’s / knuser ’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemmer størrelsen på det ønske output materiale ved ændring af de roterende knive. Disse er nemme at skifte.

Neddelt gipsplader uden forurening

Neddeleren er særdeles velegnet til neddeling af gips uden at forurene gipsen med papiret ( fibre ) både for gipsplader, produktionsaffald og afskæring af nye plader til senere genanvendelse til nye gipsplader.

Output fra af fejlproduktion af gipsplader fra gipsproducenter

w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Alle typer gipsplader

Det at genanvende materialer fylder stadig mere i moderne økonomi, både af hensyn til klima, miljø og økonomi, fordi det er belastende og dyrt udelukkende at anvende jomfruelige materialer. Der er således mange fordele ved genanvendelse af gips til nye gipsplader, og alle typer gips kan genanvendes.

Moderne gipsplader er meget bredspektrede produkter, hvor der for eksempel kan være tilsat forskellige molekyler og stoffer, som for eksempel gør det muligt for gipspladen at opsuge og afgive rumtemperaturen aktivt – gipspladen bliver dermed en del af klimareguleringen af eksempelvis et kontormiljø. Uanset dette kan gipsen genanvendes, så jo mere gipsaffald og fraskær, der kan indsamles til genbrug, jo bedre.

 

Neddeleren separerer gips, papir og eventuelle andre materialer, så man får en ren og meget anvendelig fraktion til videre genanvendelse.

Denne adskillelse af papir, fibre og rent gips er afgørende for, hvor nemt man kan genanvende den gips, som kommer ud af neddelingen.

Papiret kan også genanvendes til nyt papir, men man kan også vælge at sende det til forbrænding, hvor det vil bidrage til en CO2-neutral produktion af el og varme.

Gips efter sigtning

Efter sigtning af det knuste materiale har man typisk 3 fraktioner – gips / papir /  jern fraktion.

Gipspapir efter sigtning

Efter sigtning af gipsen er der store stykker papir med lidt gips på for senere genanvendelse

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark