ACA neddeler - genanvendelse af fødevarer

Neddeler til recycling af fødevarer. ACA neddeleren adskiller emballagen fra fødevarer f.eks. chokolade, chips, slik, brød, frugt mm til senere genanvendelse. Neddeleren er særdeles velegnet til neddeling af fødevarer, chokolade, chips, slik, brød, frugt mm. Efter frasortering af emballagen kan fødevarerne genanvendes til dyrefoder. ACA neddeleren er en langsomt kørende, støjsvag maskine. Størrelsen på outputtet kan justeres efter ønske.

ACA grov knuser til neddeling af fødevarer

Recycling af overskudsproduktion eller
fejlproduktion af fødevarer

ACA neddeleren adskiller emballagen fra fødevarer f.eks. chokolade, chips, slik, brød, frugt mm til senere genanvendelse. Efter frasortering af emballagen kan fødevarerne genanvendes til dyrefoder eller biomasse. ACA neddeleren har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Kapacitet efter behov

Neddeleren fås i forskellige varianter. Neddeleren kan leveres i standard størrelse med 2,- 3,- 4,- 6,- 8,- 10 skruer afhængig af den ønskede kapacitet. Og kundetilpassede tragt størrelser fra 2 m3 til 20 m3.
w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Recycling af fødevarer

ACA knuseren har langsomt kørende skruer, og derved bliver fødevarerne adskilt fra emballagen og kommer ud uden at være mast sammen. Dette gør den efterfølgende frasortering nemmere.

Størrelsen på output kan justeres

Størrelsen på output kan justeres efter ønske for at opnå en optimal sortering / adskillelse af produktet herefter.

Langsom kørende neddeler

Vores ACA neddeler yder et drejningsmoment på 13.000 Nm pr. skrue. Dette kan lade sig gøre på denne langsomkørende maskine, ved et omdrejningstal så lavt som kun 15 omdrejninger i minuttet. 

Kapacitet efter behov

Effektiv neddeler til recycling af fødevarer

Knuseren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør, at den efterfølgende sortering af materialet gør det meget nemmere at optimere produktionen.

Stærk neddeler til fødevarer

For at undgå havari på maskinen og sikre omtimal og stabil drift, reversere maskinen ved overstrøm, dette ker med et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter og en maskinævgt på op til 20 tons.

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er fødevarerne der bliver revet op.

Output genanvendelse af fødevarer

ACA neddeler’s / knuser ’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemmer størrelsen på det ønske output materiale ved ændring af de roterende knive. Disse er nemme at skifte.
Fødevarer og emballage adskilt
Fødevarer og emballage adskilt

Mange fordele ved en neddeler til fødevareaffald

Kort sagt, så er der utroligt mange fordele ved at gøre en neddeler til fødevareaffald til en del af virksomhedens inventar. Ved at have fokus på genanvendelse af ressourcer, som ellers ville være gået til spilde, kan man ikke blot spare penge, hvilket kan ses på bundlinjen, man tager også et ansvar for miljøet, og den planet vi bor på. Dette er med til at styrke virksomhedens image.

Man kan endda bruge indfasningen af en neddeler i produktionen som et led i en CSR-strategi.  I dag er forbrugerne mere kritiske end nogensinde, når det kommer til de sociale og miljømæssige tiltag, som virksomhederne laver. Derfor er det altså også utroligt vigtigt for en virksomhed at have et stærkt fokus på arbejdet med CSR, hvis den vil fortsætte med at have forbrugernes gunst. Vi er alle bekendt med, at forbrugernes gunst er det, som virksomhederne i sidste ende lever af.

CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility og dækker over alle de sociale-og miljømæssige tiltag, som virksomhederne laver. Det kan for eksempel være at man som virksomhed har fokus på at være så miljøvenlig og bæredygtig i sit virke som overhovedet muligt. Og det er netop med baggrund i dette faktum, at det at indsætte en neddeler i produktionen giver rigtigt god mening, hvis man har som fokus at arbejde med CSR i sin virksomhed.

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark