ACA neddeler til recycling af elektronik skrot og husholdningsapparater

Neddeler til recycling af elektronik. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast fra metallet af indsamlet elektronik fra genbrugspladser og ny elektronik f.eks. computer, højtaler, TV, støvsuger, mm. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast og metaller til senere frasortering. Efter frasortering af metaller kan plasten genanvendes til ny produktion og metallerne kan sælges. ACA neddeleren er en nem maskine at betjene med fleksibelt input og fleksibelt output størrelse. 

ACA neddeler / grov knuser til elektronik – stationær løsning

Recycling og neddeling af elektronik affald

Neddeleren knuser elektronikken og adskiller elektronikken fra plast og metallet til senere genanvendelse.

Langsom kørende til knusning af el-apparater

ACA’s langsomkørende neddeler er en maskine med 15 omdr. i minuttet og med 13.000 newtonmeter pr. skrue, på selv de lave omdrejningstal.

Granulering af elektronik affald for senere
adskillelse

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den følgende sortering af materialet nemmere.

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Knuser til neddeling af elektronik skrot

Med at maskinene reversere ved overstrøm, undgår man at maskinen haverere. Dette sikre også en lang holdbarhed, samt sikker og stabil drift i virksomheden. ACA neddeleren har en vægt på op til 20 tons og et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter pr. skrue

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er elektronikken der bliver knust mod hinanden og derved bliver plast og metal adskilt fra hinanden.

ACA neddeler – mobilløsning til neddeling af elektronikaffald

Neddeler alt inden for elektronik skrot

Input materialet kan være indsamlet elektronik f. eks. støvsuger, computer, højtaler, printer, telefoner, TV og andet elektronik skrot, hvor man ønsker en enkel adskillelse af de forskellige produkter som indgår i komponenterne såsom kobber, jern og plastik for senere sortering.

Output neddelt elektronik klar til sortering

ACA Neddeleren / grov knuseren knuser elektronikken og adskiller plast fra metallet af indsamlet elektronik og husholdningsapparater fra genbrugspladser og ny elektronik f.eks. computer, højtaler, TV, støvsuger, mm. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast og metaller til senere frasortering.

Fleksibel grov knuser

ACA neddeler’s / knuser ’s flesible system gør at, man ved at justere de roterende knive, selv nemt kan regulere det ønsket output. De roterende knive kan nemt skiftes ud.

Output neddelt elektronik klar til sortering

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark