ACA neddeler til recycling af elektronik skrot og husholdningsapparater

Neddeler til recycling af elektronik. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast fra metallet af indsamlet elektronik fra genbrugspladser og ny elektronik f.eks. computer, højtaler, TV, støvsuger, mm. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast fra metaller til senere frasortering. Efter frasortering af metaller kan plasten genanvendes til ny produktion og metallerne kan sælges. ACA neddeleren er en nem maskine at betjene med fleksibelt input og fleksibelt output størrelse. Størrelsen på outputtet kan justeres efter ønske.

ACA neddeler / grov knuser til elektronik – stationær løsning

Recycling og neddeling af elektronik affald

Neddeleren knuser elektronikken og adskiller elektronikken fra plast fra metallet til senere genanvendelse.

Langsom kørende til knusning af el-apparater

ACA neddeler / knuser er en langsomkørende maskine med 15 Omdr. I minuttet og har et dejningsmoment på 13.000 n ton meter pr. skrue selv ved det lave omdrejningstal.

Granulering af elektronik affald for senere
adskillelse

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende sortering af materialet meget nemmere.
w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Knuser til neddeling af elektronik skrot

Med en stor maskinvægt på op til 20 tons og med et drejningsmoment på 13.000 n ton meter og maskinen reveserer ved overstrøm, herved undgår man havari på maskinen og opnår lang holdbarhed og sikker og stabil drift i virksomheden.

Billig i drift

Maskinens bevægelige dele rører ikke hinanden, derved lang levetid på delene, da det er elektronikken der bliver knust mod hinanden og derved bliver plast og metal adskilt fra hinanden.

ACA neddeler – mobilløsning til neddeling af elektronikaffald

Neddeler alt inden for elektronik skrot

Input materialet kan være indsamlet elektronik f. eks. støvsuger, computer, højtaler, printer, telefoner, TV og andet elektronik skrot, hvor man ønsker en enkel adskillelse af de forskellige produkter som indgår i komponenterne såsom kobber, jern og plastik for senere sortering.

Output neddelt elektronik klar til sortering

ACA Neddeleren / grov knuseren knuser elektronikken og adskiller plast fra metallet af indsamlet elektronik og husholdningsapparater fra genbrugspladser og ny elektronik f.eks. computer, højtaler, TV, støvsuger, mm. ACA neddeleren knuser elektronikken og adskiller plast fra metaller til senere frasortering.

Fleksibel grov knuser

ACA neddeler’s / knuser ’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemmer størrelsen på det ønske output materiale ved ændring af de roterende knive. Disse er nemme at skifte.

Output neddelt elektronik klar til sortering

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark

+45 24 82 25 82

info@acaindustry.com

CVR: 35397698