ACA neddeler til genanvendelse af organisk madaffald til biomasse.

ACA neddeleren er særdeles velegnet til neddeling / åbning af organisk madaffald til biomasse, der herefter kan anvendes til grøn energi. Det kan såvel være emballeret og uemballeret madaffald f.eks. ketchup, mayonnaise, juice, remoulade osv. Det kalder vi for bæredygtig energi.

ACA neddeleren neddeler madaffaldet og materialet bliver neddelt til den ønskede størrelse.

Plast frasorteres senere og madaffaldet kan genbruges til biomasse for herefter kan det forarbejdes til forskellige former for brændsler f.eks. biogas, bioethanol eller træpiller.

Eventuelle fremmedlegemer, såsom mindre metalgenstande og plast, og andre fremmedlegemer vil ikke beskadige neddeleren. ACA neddeleren er langsomt kørende og meget støjsvag. Størrelsen på outputtet kan justeres efter ønske.

Input af organisk madaffald

Genanvendelse af organisk madaffald

Neddeleren neddeler det organiske madaffald til en fraktion som gør det klar til genanvendelse til biomasse.

Langsom kørende neddeler

ACA neddeler er en langsomkørende maskine med 15 omdr. i minuttet og har et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter pr. skrue selv ved det lave omdrejningstal.

 

ACA neddeler er en meget flexibel maskine mht. input og output, størrelse og materiale.

w

Send en mail nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

;
w

Ring nu og hør hvorfor vores neddelere er unikke!

Effektiv neddeler til organisk madaffald

Neddeleren’s output kommer ud i en jævn strøm. Dette gør den efterfølgende presning af materialet meget nemmere at optimere for resten af produktionen.

Output af organisk madaffald

ACA neddeler’s flexibel system gør, at man meget nemt selv kan bestemme størrelsen på det ønskede output materiale ved ændring af de roterende knive. Disse er nemme at skifte.

Output til biomasse

Output til biomasse

w

Support 24/7

Vi yder 24/7 support, så vi er altid til at få fat på. Har du problemer, så giv os endelig et kald. Vi skal nok få løst dine problemer, så du kan komme godt videre.

Vil du ringes op?

ACA Industry ApS, DK-5220 Odense SØ, Denmark